World Wide Photowalk – Malmö

World Wide Photowalk – Malmö

För andra året i rad var jag med i lördagens World Wide Photowalk här i Malmö. WWPW är en internationell fototävling på initiativ av den väl kända Scott Kelby.

Årets malmörunda skulle starta från centralen och slingra sig vidare upp genom gågatan och gamla väster för att sedan sluta vid ett lunchbord på lilla torg. Vädret var till en början inte fördelaktigt med ganska väl tilltaget regn, men redan efter en halvtimme slutade det regna och vi kunde till och med få njuta av lite sol.

Liksom förra året gick jag ut med ambitionen att ha en trevlig dag och möta andra “fotointresserade kollegor” snarare än att deltaga i en internationell tävling. Har lite svårt att se malmöbilden som vinner över bilder från New York, Paris, Sydney o.s.v.

Så även om jag inte skickar in någon bild så kan ni ju hänga med på rundan genom Malmö så här lite i efterhand.

 

 

Dela detta

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *