Manchester, staden där gammalt möter nytt

Manchester, staden där gammalt möter nytt

Mitt bland de gamla industrilokalerna, där när man går längs den gamla Manchesterkanalen med de gamla kanalbåtarna. Just där växer det upp en ny skyskrapa och ett helt nytt bostadsområde precis sidan om ett antal nya restauranger och caféer.

Just den blandningen av det gamla och det nya var en av de sakerna jag gillade mest med just Manchester. Vi var där i slutet på maj i år, egentligen mest för att se Old Trafford och komma bra mycket närmre “mitt” Manchester United. Jag lär komma tillbaka till just Old Trafford vid annat tillfälle.

Området som syns på bilderna gick vi igenom när vi lämnade hotellet Premiere Inn som låg centralt i staden och vidare mot  Manchester Uniteds arena. Vi följde Bridgewater Canal Tow Path en bra bit längs med Manchesterkanalen. En grusväg klart värd att promenera på.

Dela detta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *