Miriam Bryant – Sommar i P1

Miriam Bryant – Sommar i P1
Helhetsbetyg5
  • Värd att lyssna på?
  • Hur underhållande?
  • Hur spännande?
  • Hur berörande?
  • Okej, jag gillar Miriam Bryant men det är inte bara därför jag sätter ett högt betyg på hennes sommarprat. Det kändes rakt, ärligt och känslan hon förmedlade med historien om Håkan...

Miriam gjorde ett av de kortaste sommarpraten den här sommaren, ja alltså om man lyssnar utan musiken som man oftast får göra nu när man lyssnar i efterhand. I 46 minuter ungefär lyssnar jag på Miriam som liten, när hon berättar om sin uppväxt, ibland läst direkt från sina egna dagböcker. Det är mycket som berör, det känns ärligt och rakt på liksom.

Men… ungefär mitt i podden… Spelningen på Ullevi med Håkan Hellström… Jag gillar Miriam Bryant och jag gillar Håkan Hellström. Det de gjorde tillsammans på scenen på Ullevi gav mig gåshud även av att bara lyssna på Miriam när hon berättade om det i sommarpratet. Kunde bara inte låta bli att kolla just den delen av konserten med Håkan Hellström igen, finns fortfarande på SVT Play, ca 30 minuter in i klippet.

“Jag fan älskar henne” – Miriam om Miriam sist i sommarpratet.

 

Dela detta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *