Äggmackan är bästa lunchen

Äggmackan är bästa lunchen
Helhetsbetyg4
  • Smak
  • Nyttighet
  • Jag ger det här brödet en 4 i betyg för att det var gott. Jag gav det också en fyra i nyttighet utan att ha en aning om ifall det är nyttigt. Jag har inte koll på sånt, men det kändes nyttigt när jag åt det och då tycker jag också att det är det :)

Testade det där med Buzzador där man får chans att testa lite olika saker. Allt från hemmabioanläggningar till hårborttagningsapparater och en massa andra grejor.

Jag gick ut starkt och valde direkt Surdegsgoda från Pågen. Okej det var kanske inte det tyngsta på listan att välja på men brödet var gott och jag fick med andra ord både en god frukost och en god äggmacka till lunch.

#SurdegsGodabuzz #Pågen #Buzzador

Dela detta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *