Dammade av kameran

29 jan 2012Fotografering0 Kommentarer

Dammade av kameran

Ja, lite konstigt med tanke på att jag för två månader sedan knappt gick någonstans utan att ha min kamera med mig. Under större delen av december och januari har kameran dock varit säkert förvarad i skåpet för att på julafton komma ut och göra ett litet och kort jobb med lite familjefotografering.

Hur som helst så börjar jag känna att det blir lite ljusare på dagarna och att fotomotivation kryper ett litet steg närmre för varje dag. Drog därför fram kameran igår igen för att kolla så att batterier var laddade och att minneskortet var tömt och förberett på nästa projekt.

Ringrostigheten märktes ganska tydligt. Jag menar, varför ta med en kamera, utan blixt och ett 18 -105 objektiv för att försöka fota idrottare i rörelse, från läktarplats, i taskig belysning.

–> På bilden syns min dotter Moa (till vänster) med hennes träningskompis.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]