Månadens bild, Maj 2012

8 jun 2012Fotografering, Månadens bild0 Kommentarer

Månadens bild, Maj 2012

Tänkte dra igång månadens bild med ingen annan än mig själv 🙂
Min tävling går till så här att jag varje månad kommer att samla ihop mina favoritbilder som jag fotograferat i föregående månad.

 Nu är det med andra ord tid för att utse Maj månads bild år 2012!

Nominerade bilder till månadens bild i Maj 2012

De nominerade bilderna var inte mindre än 39 stycken till antalet den här månaden.

Och vinnaren är…

Malmö Stadion

Malmö Stadion, Maj 2012

Tävlande: Jag | Jury: Jag | Vinnare: Jag | Pris: Ny hårddisk till mig

Motivering: Ett tufft startfält gjorde det svårt att välja. Men tilltalande linjer, skön kontrast mellan siluett och himmel och bildkompositionen med den diagonala linjen som drar in ögat i bilden var starkt bidragande till att jag valde denna bilden som favorit. Det kan också vara en gnutta nostalgi och tankar tillbaka till det man fått uppleva på gamla Malmö Stadion som bidrog till valet. Tilläggas bör att Marie inte kom fram till samma bild, så den sista motiveringen är nog den mest betydelsefulla.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]