Idag klickade det inte

28 jun 2012Fotografering1 kommentar

Idag klickade det inte

Den där känslan… man trycker på avfyraren hör klicket och känner det direkt… där satt den.

Den satt inte idag! Jag var egentligen mest sugen att bara ta mig ut i det fina vädert. Hade inga planer utan bestämde mig för att greppa cykeln och ta mig ut i ovissheten. Av gammal vana tog jag givetvis med kameran för att få dagens känsla av just ”där satt den”.

Fick ett litet sug för lite gatufotografering och bestämde mig för att leta upp en plats med lite mänsklig rörelse. Tågstationen på Hyllie fick bli mitt mål där jag också parkerade cykeln och tog mig runt per fot.

Jag sköt inte mindre än 114 skott, ungefär en handfull kan vara värda att spara, en endaste bild kände jag att jag kunde visa här, noll gånger kände jag känslan. Ja ja, det funkar inte varje gång men jag bjuder på den där endaste bilden som kanske kan ge lite sommarkänsla i alla fall.

1 kommentar

  1. Gunnel Nordstrand

    Du ger oss en riktig sommarkänsla Andreas. Tack för det! Sommar Sommar Sommar <3.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]