Månadens bild, Juni 2012

11 jul 2012Månadens bild0 Kommentarer

Månadens bild, Juni 2012
Månadens bild, Juni 2012, Översikt

Nominerade bilder till månadens bild i Juni 2012

Vi är inne på den 11 juli nu. Det var inte igår det var juni och det var inte ens i förra vecka som jag skriver detta inlägget där jag tar fram min egen ”Månadens bild”. Jag tänkte skriva att det var extra svårt denna gången, men jag har ju bara kört ”månadens bild” en gång tidigare så det kanske inte var extra svårt, det kommer kanske vara så här svårt varje gång. Förra månaden kanske var jätte lätt…

Hur som helst… Jag har haft alla bilder tagna i juni månad uppe flera gånger men det är ingen bild som jag känner är självklar att ta ut som månadens bild. Det finns en del bilder som är ok. Jag har inte brist på bilder, vi har ju gått igenom studenter, nationaldagen, födelsekalas, dop, fotbolls em, utflykter och fotoutmaningar under juni månad men åndå…

Jag måste få det gjort så därför har jag valt följande bild med motivering…

Fabian, dop

Fotot tog jag på Fabians dop. Kanske inget mästerfoto men ansiktsuttrycken i bilder väcker tankar. Därför får det bli juni månads bild 2012.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]