Turkosa rosor i köket

2 sep 2012Fotografering0 Kommentarer

Turkosa rosor i köket

Vi har efter en tids funderande och övervägande från rött till orange, till blått och tillbaka till rött igen, bestämt att vår accentfärg på våra accessoarer skall bli turkos. Marie har varit runt och hittat ljus och ljuststakar, lampor och linjaler (!) i turkos färg vilket fick mig att börja fundera på tavlorna i köket igen.

Jag byter motiv på tavlorna ett par gånger om året och det är rätt läge nu, inte minst för att motivet går i gröna och röda färger vilket inte stämmer så bra in på vårt turkosa tänk.

Ville ha något abstrakt men kom inte på något motiv i turkosa färger. Därför köpte vi några vita rosor som jag riggade på vitt papper intill fönstret. Makroobjektivet åkte på och här är resultatet efter lite färgsättning i Photoshop.

Turkosa rosor som tavlor

Fotona innan den turkosa färgningen:

Vita rosor

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]