Wacom Intuos5, nu på ett kontor nära mig.

1 mar 2013Tekniskt0 Kommentarer

Wacom Intuos5, nu på ett kontor nära mig.

Wacom Intuos5Idag installerar vi Wacom Intuos5 Touch på kontoret. Skall bli intressant att se vilken skillnad det är mot den Wacom Bamboo ritplattan jag haft tidigare. Kan konstatera så här innan användningen att den är svart istället för silver (vilken upptäckt…), att pennan är gummibeklädd med bättre grepp, att knapparnas funktioner är mer användarvänliga (inte minst scrollhjulet som är programmerbart för olika funktioner och att den är trådlös om man får tag på ett wireless-kit som verkar vara slut överallt.

Allt annat, som hur den fungerar och om den är bra kan jag inte uttala mig om ännu eftersom jag inte riktigt provat den. Men det kan vi återkomma till.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]