Rödhake, tror jag

16 apr 2014Fåglar0 Kommentarer

Rödhake, tror jag

Jag och barnen har åkt till sommarstugan i Bohuslän över påsk. Jag hade en tanke om att det skulle vara ett bra tillfälle att samla på mig lite fågelbilder, vilket var svårare än jag trodde.
Det är inte brist på fåglar här, tvärtom. Det kvittras och sjungs men det är lite väl kalt här nu innan allt har slagit ut. Det är inte helt enkelt att smyga sig på fåglarna för att få en bra bild tillräckligt nära.

Igår stod jag i alla fall vid grillen när jag såg en fågel som flög in i busken en bit bort. Jag smög dit så nära jag vågade, lyckades trycka av en bild innan den flög igen. Igår hade jag ingen aning om vad det var för fågel för det han jag inte se, men nu när jag tar upp den i datorn så känns det som att det skulle kunna vara en rödhake.
Jag lägger i alla fall in den i listan som rödhake fram tills någon annan har något att säga emot.
Ingen perfekt bild men vem vet hur lång tid det tar tills jag stöter på en rödhake igen.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]