Fototriss – Fåglar

31 mar 2015Fåglar, Fotografering, Fotoutmaningar0 Kommentarer

Fototriss – Fåglar

Då var det dags igen. Inget sätt kan väl vara bättre för att komma igång med fotograferingen än att vara med i en av alla fotoutmaningar som finns på nätet. Så igår när jag kollade veckans fototriss och såg att det var Fåglar som var veckans utmaning, ja då var det bara att sätta igång.

Min tanke är att det skall hjälpa mig med motiveringen för fotograferingen, därför kan jag ju inte bara välja bilder i mitt stora bildarkiv. Tog därmed en snabb runda till Hammarspark igår efter jobbet för att fånga årets första triss. Trots kyla och blåst lyckades jag få tre bilder på några av våra vanligaste arter – blåmes, talgoxe och bofink.

fototriss-faglar-talgoxe

Talgoxe

fototriss-faglar-bofink

Bofink

fototriss-fåglar-blåmes

Blåmes

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]