Mitt eget vårtecken

26 mar 2016Fåglar, Fotografering0 Kommentarer

Mitt eget vårtecken

Det är påsk igen och till påsken hör inte bara sill, nubbe, påskliljor och vårblommor utan också årets första besök i sommarstugan och årets första och ibland sista inlägg på den här blogg-sidan.

Ja jag är usel på det här med blogg och att hålla den vid liv men jag tror faktiskt att jag varit konsekvent när jag postat inlägg på påsken varje år. Kanske för att det är då jag dammar av kameran på riktigt efter vintern, kanske för att jag har lite mer tid över än jag brukar, eller kanske bara för att jag känner för det.

Dagens korta vandring bjöd i alla fall på ett par fågelbilder, gulsparv, gråsparv och pilfink.

Pilfink

Pilfink

Gråsparv

Gråsparv

Gulsparv

Gulsparv

stugan_pasken_2016-4

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]