Vad kan man fota när det regnar?

4 aug 2017Fotografering, Fotoutmaningar0 Kommentarer

Vad kan man fota när det regnar?

Svaret på den frågan är just nu helt enkelt… ingenting, absolut inget!

Så är det så klart inte, men efter min runda för en liten stund sedan så känns det så.
Vi har haft ett par dagar nu med återkommande regnskurar och jag satt och funderade på vad man egentligen skulle kunna fotografera när det regnar ute. Så när den värsta regnskuren lugnade sig så tog jag kameran och gick iväg en bit från tomten. Det tog en liten stund sen stod jag där under ett träd och funderade på var jag kunde gömma kameran för att hålla den borta från det värsta regnet. Blöt blev jag, och blöt blev kameran. Några regnblöta motiv ville inte heller visa sig och jag beslutade efter en kort tid att bara vända hem och vänta på solen istället.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]