Sommarens sista dag…

14 aug 2017Landskapsfoto, Övrigt0 Kommentarer

Sommarens sista dag…

Hoppas inte att det är så illa så att detta blir sommarens sista dag, bäst att skriva om rubriken till ”Sommarens sista dag i Bohuslän”, i alla fall för mig och min familj.

Idag åker vi hem till Malmö igen och det känns helt okej faktiskt. Det brukar kännas lite vemodigt när sommaren går mot slutet och man packar väskorna efter att ha tillbringat ett antal veckor i ”paradiset”. Denna sommaren har jag varit här i nästan 5 veckor. Lite kortare tid än vad jag brukar faktiskt, men för första gången på länge så känns det som att jag inte jobbat mig igenom semestern.

Troligtvis kommer jag inte hit förrän tills påsk nästa år igen, vilket är lite synd. Men samtidigt så har jag också något att längta till, vilket är positivt.

Avslutar med några bilder på och från vår sommarstuga i Bokenäs i Bohuslän som jag fotade igår.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]