Tillbaka i Malmö, via Göteborg

14 aug 2017Övrigt, Resor0 Kommentarer

Tillbaka i Malmö, via Göteborg

Jaha, då har ytterligare en sommarsemester passerats och man har kommit tillbaka till verkligheten igen.

Vi lämnade sommarstugan i Bokenäs vid lunchtid idag för att köra tillbaka till Malmö och vardagen. På vägen bestämde vi oss för att ta en avstickare inom Göteborg för att bara gå runt lite i det fina vädret. Väl där togs det ytterligare beslut om att äta middag på Hard Rock Cafe och därmed också en klassisk burgare.

Givetvis var kameran inpackad långt in i det välfyllda bagaget i vår XC70 så några bilder blev det direkt inte. Till råga på allt så sprang en älg rakt över vägen bara 20 meter framför vår bil. Med kameran redo hade det kunna bli en riktigt bra bild. Nu är jag dock mest tacksam för att jag dels höll hastigheten men också att jag lyckades hinna bromsa innan jag fått se älgen ännu närmre.

Bilder från mitt Instagram tagna med iPhone:

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]