Mer spänning på cykelturen

16 aug 2017Ljudböcker, Övrigt0 Kommentarer

Mer spänning på cykelturen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Storytel.

Jag köpte en ny cykel för ganska exakt ett år sedan. En Scott hybridcykel som är ett mellanting mellan mountainbike och vanlig citybike. Jag trivs med det formatet på cykel och cyklar sedan dess i princip varje dag till och från kontoret och även till de olika platserna i stan dit jag har ärenden.

Med tiden på cykeln har jag också skaffat mig lite tid för att lyssna på det som lyssnas kan. Jag plöjer igenom podd för podd, lyssnar, lär, inspireras, gläds och känner.

Jag måste även slå ett slag för Storytel. Ett bra alternativ när poddarna tryter eller jag helt enkelt vill lyssna på något annat. Ljudböcker funkar bra för mig att lyssna på när jag cyklar. En ljudbok kan ofta vara mellan 6-8 timmar och kan därför vara 1-2 veckor om jag bara lyssnar när jag cyklar.
Det finns gott om böcker att lyssna på i flera olika kategorier som passar olika bra vid olika tillfällen. Biografier, historieböcker, faktaböcker, personlig utveckling eller ekonomi & business är de kategorier jag brukar välja böcker från och som passar för min cykelpendling. Andra kanske hellre hade valt deckare, klassiker, fantasy eller erotik…

Jag kommer längre fram skriva några rader om både poddar och böcker jag lyssnar på, så fortsätt följa bloggen för att få lite tips. Lyssnar du på något du vill tipsa om? Kommentera gärna inlägget i så fall. Jag tar gärna emot tips.

Varför inte prova? Just nu kan du prova Storytel fritt i 14 dagar, klicka här.

Tog för övrigt en cykeltur idag på lunchen. Ett varv runt kalkbrottet i Malmö vilket faktiskt är en ganska trevlig runda, oavsett om du cyklar, går eller springer.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.