Barcelona <3

18 aug 2017Övrigt, Resor0 Kommentarer

Barcelona <3

Jag har ända sedan jag började med den här bloggen och sociala medier lovat mig själv att inte vara eller skriva något politiskt eller lämna något ställningstagande vare sig till politik eller religion. Men när det händer saker i världen, som igår i Barcelona så är det svårt att inte ta ställning.

Jag kommer inte ta ställning, jag kommer inte anklaga, försvara eller förakta någon eller något (i alla fall inte i detta forumet). Jag kan bara konstatera att något är väldigt sjukt i den värld vi lever i just nu.

Några bilder från Barcelona, där jag var 2013. En plats som jag älskade och som jag vill och kommer återvända till.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]