Vem fan är han??

19 aug 2017Ljudböcker, Recensioner1 kommentar

Vem fan är han??

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Storytel och Bokus.

Jag läste en ljudboksrecension i lindasofieolsson:s blogg. Hon tipsade om ljudboken Vem fan är han?? skriven av Daniel Redgert som också var huvudpersonen i biografin.

Daniel är född och uppväxt i Västerås 1991 och har gått från att vara ”ingen” till att vara ”okrönt PR-geni och mediasveriges älskling”. Följ hans väg genom sociala medier och outtröttligt nätverkande.


Jag skall vara ärlig med att jag hade lite andra förväntningar på den här boken innan jag lyssnade igenom den. Det skall nämnas att jag bara flyktigt läste vad den skulle handla om, vilket jag trodde skulle vara en historia om att lyckas inom företagande. Nu handlade den mest om vägen till att bli mest känd bland kändisar och hur Daniel skulle komma ut som gay.

Är din dröm att slå dig in nattklubbsvärlden eller att bli vän med hela kändis-Sverige? Vill du veta resultatet av jakten på fler följare på Instagram eller hur du kan bli mer populär än dina vänner någonsin varit? Då kan jag absolut rekommendera denna boken. Det är Daniel Redgert själv som läser i ljudboken och den är lättlyssnad.

Epilogen handlade om vad Daniel gör nu, vad han gör som företagare och vad han har för styrelseuppdrag. Det var väl egentligen här jag började bli nyfiken och ville höra mer, men då var boken slut.

>> Lyssna på boken på Storytel (Testa gratis 14 dagar)
>> Köp boken på Bokus

Har du läst eller lyssnat på boken? Håller du med eller har du andra åsikter? Kommentera gärna!

Twingly-länk

1 kommentar

  1. Linda

    Visst var den ganska intressant… tack för länken <3

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]