40×2 spa på Hotell Tylösand

21 aug 2017Landskapsfoto, Naturfoto, Resor0 Kommentarer

40×2 spa på Hotell Tylösand

Hotell Tylösand är inte så tokigt… Nej, varför skulle det vara det?
Det är väl bl.a. här jag skiljer mig från 99,9% av alla andra som bloggar och vloggar.

Okej, jag är ingen spa-guru, gillar inte massage och andra typer av spa-behandlingar och är inte särskilt glad för att sitta och göra inget men…

Jag gillar att röra mig, jag tycker om natur och vackra miljöer, krydda det med riktigt god mat och lite gott att dricka i eller vid sidan av poolen. Lugnet, stillheten och kravlösheten. Golfbanan som ligger ett stenkast härifrån. Gymmet med utsikten över havet. Cavan i ishinken på rummet. Frukusten med nypressad apelsinjuice. Min Marie, som jag levt med i över 20 år, som dessutom dagen till ära fyller år, grattis, jag älskar dig <3 Nu är vi båda där… 40+… helt okej. Vi börjar det livet på spa… jag tror kanske t.o.m att jag kan gilla det.

Några bilder från promenaden i förmiddags, Tylösand, Halmstad. Har du inte möjlighet att bo på Hotell Tylösand så åk till Halmstad, gå längs stranden.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]