Norrvikens trädgårdar

23 aug 2017Landskapsfoto, Naturfoto, Övrigt, Resor0 Kommentarer

Norrvikens trädgårdar

2 dagars vila och kraftsamling på spa är över så igår körde vi hem från Halmstad till Malmö igen.

Vi hade dagen på oss och bestämde oss för att se vad som fanns på vägen. Skåne har vi upptäckt till stor del men Halland har varit relativt okänt för oss. Vi valde att ta kustvägen och köra ut på änden av Hallandsåsen. Alltså från Mellbystrand till Torekov, via bland annat Båstad.

Två stora utropstecken på vägen, Norrviken trädgårdar och Hovs Hallar. Men låt mig ta detta inlägget till Norrvikens trädgårdar så återkommer jag lite senare med Hovs Hallar.

Strax väster om Borås ligger det. Det grönskade paradiset med vackra promenadstigar och utsikt över hela Laholmsbukten. Norrvikens trädgårdar tog oss med storm. Orangeriet var så fantastiskt att jag nästan kan garantera att maten var god, utan att jag ens smakade på den och trädgården var otroligt mysig att gå i trots att vi var där på sensommaren och blomstertiden var sedan länge passerad.

Har du möjlighet, ta en avstickare från motorvägen och ta en promenad i Norrvikens trädgårdar. Du kommer inte ångra dig.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]