Äntligen kom golfklubborna fram igen

26 aug 2017Övrigt0 Kommentarer

Äntligen kom golfklubborna fram igen

Ja, nu var det ju inte flera år sedan jag spelade golf så längtan kanske var lite överdriven, men jag har inte spelat på hela sommaren. Tror kanske att jag gick någon runda i början på maj men sedan dess har klubborna fått vänta i källaren.

Idag gick vi i alla fall, hela familjen. Få saker finns att göra där man kan få med både en 12 årig son och en 16 årig dotter ut i naturen, men golf är just en sådan sak. 3-4 timmar tillsammans, hela familjen, utan mobiltelefoner, utan dataspel och utan tv. (Ja okej, jag hade min mobiltelefon uppe när jag tog dessa två bilderna).

Fotat med iPhone 7 på Oxie GK

Fotat med iPhone 7 på Oxie GK

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]