Miriam Bryant – Sommar i P1

28 aug 2017Poddar, Recensioner0 Kommentarer

Miriam Bryant – Sommar i P1

Miriam gjorde ett av de kortaste sommarpraten den här sommaren, ja alltså om man lyssnar utan musiken som man oftast får göra nu när man lyssnar i efterhand. I 46 minuter ungefär lyssnar jag på Miriam som liten, när hon berättar om sin uppväxt, ibland läst direkt från sina egna dagböcker. Det är mycket som berör, det känns ärligt och rakt på liksom.

Men… ungefär mitt i podden… Spelningen på Ullevi med Håkan Hellström… Jag gillar Miriam Bryant och jag gillar Håkan Hellström. Det de gjorde tillsammans på scenen på Ullevi gav mig gåshud även av att bara lyssna på Miriam när hon berättade om det i sommarpratet. Kunde bara inte låta bli att kolla just den delen av konserten med Håkan Hellström igen, finns fortfarande på SVT Play, ca 30 minuter in i klippet.

”Jag fan älskar henne” – Miriam om Miriam sist i sommarpratet.

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]