Heja Sverige!

31 aug 2017Övrigt0 Kommentarer

Heja Sverige!

Jag hade glädjen att få vara på plats både under EM i Portugal 2004 och VM i Tyskland 2006. Idag är det kvalmatch för VM nästa år, och varje gång jag ser vårt landslag kommer jag att tänka på de veckorna då jag fick uppleva det på plats, på riktigt.

Visst är det coolt med fotbollen och så, men allt det som händer runt om kring, innan och efter match. Dagarna innan och efter våra egna matcher när man bara kan njuta av all glädje från supportrar oavsett vilken nation de representerar.

Det här är verkligen något jag kan rekommendera till alla oavsett om du tycker det är roligt att titta på fotboll eller inte. Det är till och med värt att uppleva även om du inte ens har biljett till någon match.

Precis innan EM 2004 köpte jag min första digitalkamera, och precis innan VM 2006 köpte jag min första digitala systemkamera. Jag har med andra ord ganska många bilder men också ganska få, bra bilder. Bjuder på ett par halvbra från Tyskland…

Nu börjar det en ny match, Bulgarien – Sverige. Heja Sverige!

Fotbolls-VM i Tyskland 2006

Fotbolls-VM i Tyskland 2006

Fotbolls-VM i Tyskland 2006

Fotbolls-VM i Tyskland 2006

Fotbolls-VM i Tyskland 2006

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]