Midnattsloppet 2017

3 sep 2017Fotografering, Sportfoto0 Kommentarer

Midnattsloppet 2017

Igår var det Midnattsloppet i Malmö som i år hade 5 års jubileum. Det var också 5:e året som jag var med, dock inte som löpare utan som funktionär. På grund av, eller tack vare mitt engagemang i MAI så tar jag funktionärsrollen istället för att springa.
Jag har dock alltid sagt att om det är något lopp jag skulle vilja springa så är det just Midnattsloppet.

När vi möter löparna i målet så verkar de flesta vara väldigt glada och nöjda. Jag vet också att loppet i sin helhet får bra betyg i enkäter och att det bjuds på mycket ljud, ljus, effekter och andra engagemang längs banan.

Fotograferad med iPhone7

Fotograferad med iPhone7

Midnattsloppet Malmö 2017

Fotograferad med iPhone7

Midnattsloppet 2017 Malmö

Fotograferad med iPhone7

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]