Skön dag på Ribban

16 sep 2017Gatufoto, Landskapsfoto0 Kommentarer

Skön dag på Ribban

Riktigt härlig dag idag med stundtals blå och härlig himmel. Vi bestämde oss för att åka ner ett varv till Ribersborg och Västra Hamnen i Malmö för att gå en lugn promenad och bara njuta av vädret.

Fick en chans att prova mitt objektiv som jag skruvade sönder och rengjorde tidigare i veckan (Läs om min rengörin av Nikon objektiv). Blev lite nervös nu när jag tittade på bilderna och såg att det var oskärpa på mina första bilder, bland annat den på bojen nedan. Men när jag kom ett par foto längre in så var det bra skärpa. Så med andra ord så berodde nog oskärpan mer på fotografen än objektivet.

Såg för övrigt Kungsfiskaren för andra gången i mitt liv. Den satt mycket fint på en av plastpinnarna i den ena dammen på ribban. Men när jag väl fått upp kameran så flög den och den chansen var borta.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]