3 länder på 3 timmar

17 sep 2017Övrigt0 Kommentarer

3 länder på 3 timmar

Vi brukar ta den här resan ett par gånger om året, ofta en gång på hösten och en gång på våren. Nu var det däremot ett och ett halvt år sedan vi var i Tyskland sist. Det handlar så klart om att ”fylla på skafferiet”, eller kylen kanske är mer rätt.

Jag tycker i alla fall att det är rätt coolt att kunna lämna Sverige, köra genom Danmark och sen ta båten över till Tyskland på mindre än 3 timmar.

Konstaterade på vägen dit att jag inte upplevt ett endaste åskväder på hela sommaren. Det slår liksom aldrig fel. Jag är helt enkelt inte på samma plats vid samma tillfälle som åskan. Likaså idag, några timmar efter vi lämnat Malmö får jag info om tokåska hemma, och jag har missat ytterligare ett åskväder.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]