32 inlägg senare, påsk igen

1 apr 2018Fotoutmaningar, Övrigt0 Kommentarer

32 inlägg senare, påsk igen

Påskhelgen som är det tillfället då jag brukar damma av kameran efter vinterns dvala har snart passerat. Jag var tvungen att kolla bakåt eftersom jag faktiskt skapade nya inlägg hyfsat regelbundet från påsken 2017 och över i alla fall hela sommaren.
32 inlägg hade det ändå blivit, vilket kanske inte låter så mycket, men är ändå en enorm ökning jämfört med tidigare år då jag legat på runt 2-3 inlägg per år.

Den här sidan tvingar mig att fotografera mer, det är liksom det som är hela poängen med det här. Tvinga mig ut med kameran, se bilderna, fotografera, retuschera, katalogisera och publicera. Så låt mig sätta ett mål för 2018, att i alla fall skicka in fler inlägg än 2017, jag sätter upp ribban på 40 inlägg innan nästa påsk.

Så med det sagt publicerar jag nu några foto från den här påskhelgen i sommarstugan i Rörbäck – Bokenäs – Bohuslän
0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]