Vad skall jag göra med mina bilder?

17 jun 2018Övrigt0 Kommentarer

Vad skall jag göra med mina bilder?

Sitter från och till och pillar och fixar med den här sidan och funderar allt mer ofta på vad jag egentligen vill göra med den.

Jag har ju inte sidan för att blogga som huvudsyfte, helt ärligt så har jag ju inte mycket att säga, utan mer i syfte att fotografera mera men kanske främst för att göra något med mina foto. Liksom att få en mening och ett syfte med att fotografera en massa bilder som jag kanske egentligen inte har någon nytta av. Ja det blev rörigt, men mina tankar om mina bilder är också röriga.

Jag älskar ju att fotografera och jag tycker också det är roligt när folk och företag köper mina bilder på de bildbanker jag är ansluten till. Inte för de få kronor man tjänar per försäljning, för det är verkligen bara några få kronor, utan mer för att det finns andra som kan ha glädje och nytta av mina bilder.

Därför tror jag att jag har bestämt mig, jag skall bygga om den här sidan på ett annat sätt. Jag vet inte ännu på vilket sätt, bara att det skall bli något annat, något nytt…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.