Gamla Väster i Malmö

25 jun 2018Gatufoto0 Kommentarer

Gamla Väster i Malmö

Ett något sent inlägg men jag var ute en kort runda på midsommardagen, bara mest för att röra lite på benen, för att det var fint väder och för att jag kände för det helt enkelt.

Utan att veta från början vart jag skulle gå så blev det en runda på ”Gamla Väster” och en sväng runt Malmö Live med tillhörande hotell.
Jag vet inte om det var för att det var midsommardagen eller att det bara var ett par timmar innan Sverige skulle möta Tyskland i fotboll, men gatorna var helt tomma, alla restauranger och pubar var stängda och allt var öde. Inte gjorde det mig något då jag fick tid att bara göra det jag gör helst, fotografera.

Malmö Live och Clarion Hotel är en byggnad som jag kommer att utforska i fler vinklar. Spännande arkitektur med många fotografiska möjligheter.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]