Fotbolls VM – 2018

27 jun 2018Övrigt0 Kommentarer

Fotbolls VM – 2018

Jag måste väl nämna ett eller två ord om VM nu när det är fotboll på TV:n dagligen. Jag gillar ju fotboll och har sett de flesta matcherna detta mästerskap och vilken dag kan passa bättre att lägga upp ett foto på min Sverigetröja än idag? En tröja jag för övrigt fick när jag var på företagsresa till EM i Portugal 2004 och såg matchen mellan Sverige och Danmark som slutade 2-2.

Jag kan ju inte riktigt ge ett sista ord ännu då VM fortfarande är i brinnande gång men man kan ju inte annat än efter dagens match mot Mexiko vara riktigt nöjd. Jag hade nog helt ärligt inte räknat med avancemang från gruppspelet för Sveriges del men jag kan för en gångs skull glädjas över att jag hade fel. Efter besvikelsen efter att vi förlorat mot Tyskland känns dagens vinst och Tysklands hemresa desto bättre.

Nu är jag nöjd, oavsett hur länge vi håller oss kvar.

Lycka till Sverige!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]