Solnedgång vid Öresundsbron

5 jul 2018Landskapsfoto0 Kommentarer

Solnedgång vid Öresundsbron

Det var en fin kväll igår. Himlen var blå och vinden började ta av framåt kvällen så jag bestämde mig för att köra ut till brofästet lagom till skymningen. Jag kollade sol-appen på telefonen och fick för mig att solen skulle gå ner runt 21:10 vilket fick mig att skynda iväg.

När jag väl kom ut, hittat plats, riggat kameran och gjort alla inställningar tittade jag upp och såg att solen inte alls stod så lågt som jag räknat med. En ny koll i appen och såg att solen inte skulle gå ner förrän 21:50…

Det blev nästan en timmes väntan på att ljuset skulle bli som jag ville, men det var som sagt en skön kväll så det gjorde inte så mycket.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]