20 minuter till glass

8 jul 2018Landskapsfoto, Naturfoto0 Kommentarer

20 minuter till glass

På sommarens andra hela dag i sommarstugan blev det sjösättning och sommarens första tur med båten till glasskiosken.

Det är något speciellt med att vara på ett ställe där det tar ungefär 20 minuter att ta sig till en glassbutik oavsett färdmedel. Bilen är egentligen det färdmedel som tar längst tid då man måste köra runt och på en massa kringliga vägar, dessutom det minst lockande så det är ju inget alternativ.

Vi kan gå en bit med en hel del upp och nedförsbackar för att komma till Bokenäset hotell & konferansanläggning som också har ett café där man kan handla glass, vilket vi gör ibland och som också tar ungefär 20 minuter.

Sen har vi alternativet ”Glasskiosken” som ligger i Dragsmark. Dit tar vi oss med båt på 20 minuter för både gång och bil skulle ta alldeles för lång tid. Den kiosken är också den som lockar mest då man utan problem kan tillbringa både en och två halvtimmar att sitta och titta på båtarna som kör förbi linfärjan.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]