Dag 6, Obsession

15 jul 2018Fotoutmaningar0 Kommentarer

Dag 6, Obsession

Det känns nästan som att det blir svårare och svårare med den här utmaningen. Obsession, besatthet är dagens ämne och jag hade mer eller mindre ingen idé om vad jag skulle fotografera. Inte blev det heller bättre eller lättare av att jag suttit i bilen halva dagen för att ta en paus från semestern och åka hem för att jobba i en vecka. Friheten och möjligheterna har därav varit något begränsat.

Så vad blev det då? Apple är nog min största besatthet. Jag jobbar med min Apple-dator, har min Apple mobiltelefon med mig överallt, likaså min Apple Watch, en Apple router levererar vårt Wi-Fi hemma och när jag lagar mat så står min Apple iPad för recepten. Ej att glömma så hjälper Apple Tv:n oss att välja vad vi skall titta på när det är tv-tid. Så med andra ord, jag är väl mer eller mindre besatt av Apple…

Dag 6, ämne Obsession

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]