Dag 10, Childhood Memory

21 jul 2018Fotoutmaningar0 Kommentarer

Dag 10, Childhood Memory

Det här var ett lite svårare ämne, men av en händelse så befann jag mig just den här dagen på precis rätt plats för att ta en bild som passade perfekt in i dagens ämne. Egentligen körde jag bara förbi och försökte ta ett foto i farten, men insåg att det nog skulle krävas att jag stannade för att det skulle bli något av det.

Så jag stannade i mitt barndomsområde, i den stadsdel jag växte upp och bodde i fram till jag var ungefär 20 år. Almgården, med kanske Malmös fulaste monument som jag dock har väldigt starkt minne av från min barndom. Precis utanför det hus jag bodde i under de första 20 åren av mitt liv.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]