Dag 12, Sunset

23 jul 2018Fotoutmaningar0 Kommentarer

Dag 12, Sunset

Första dagen på sommaren då det inte är klarblå himmel och fint väder, då är temat för dagen solnedgång.

Jag funderade många gånger under dagen på vad jag skulle göra om jag inte lyckades se solen på kvällen när den skulle gå ner vid 22-tiden. Jag kom dock inte på någon riktigt bra idé, så jag fick helt enkelt vänta och hoppas på att det skulle spricka upp lite, och det gjorde det.

Vinden började lägga sig lite när det började närma sig kväll och molnen skingrades åtminstone så pass mycket att solen tittade fram ibland. Bäst plats för bilden var så klart nere vid vattnet, så vi promenerade ner en timme innan och jag började prova några olika platser för att ta fotot. Då vattnet fortfarande var ganska oroligt bestämde jag mig för att inte ha vattnet i fokus utan hittade en annan vinkel som skulle kunna fungera.

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]