Dag 13, Cannot live without

24 jul 2018Fotoutmaningar0 Kommentarer

Dag 13, Cannot live without

Jag tycker verkligen om vår sommarstuga i Bohuslän. Älskar att vara där, närheten till naturen, skogen och vattnet, möjligheten att lätt komma ut i friska luften och lugnet som ständigt gör sig påmind.

Men det finns ett problem… Vattenbrist!

Vi har inget kommunalt vatten som i stan där man vet att det alltid rinner vatten ur kranen när man vill eller duschen som alltid finns tillgänglig när man behöver den. Vi har egen brunn på tomten och de flesta somrarna är det inga problem. Tar vattnet slut så kommer det oftast nytt efter ett litet tag, men den här torra sommaren är det annorlunda. Visst, det rinner till vatten hela tiden, men det är inte mycket. Vid vissa tillfälle har det inte ens räckt till att koka kaffe.

Så med det sagt så blir den självklara bilden för mig i dagens ämne helt enkelt vatten, rinnande vatten.

Dag 13, ämne Cannot live without

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]