Dag 15, Silhouette

26 jul 2018Fotoutmaningar, Gatufoto, Landskapsfoto, Övrigt0 Kommentarer

Dag 15, Silhouette

Alltså den här kvällen… Well… det började med, som så många andra gånger de senaste veckorna, att jag skulle fundera ut ett motiv för dagens ämne i vår 30 dagars fotoutmaning.

Jag hade ett par bilder i mitt huvud som jag tänkte på först. Hyllie vattentorn, skulpturen och fontänen Mother skapad av Charlotte Gyllenhammar som finns utanför Emporia m.fl. Men de var egentligen mest ”reserver” om jag inte lyckades ta bilderna som jag egentligen tänkt.

Siluett - Hyllie vattentornSiluett - Mother

Men grundtanken och dit jag skulle från början var Ribersborg. Jag har skjutit siluetter där förut och jag vet att om ljuset är rätt så kan det bli magiskt.

Jag började gå runt lite och tog många bilder som absolut hade fungerat hur bra som helst. Faktum är att jag har väldigt många bra bilder som ligger för framtiden att ta tag i. Ljuset var inte bara bra, det var perfekt för att ta bilder i solnedgång.

Jag tog bilder ända fram till solen gått hela vägen ner under horisonten, vände om och började gå hemåt, men det var då… Jag vände mig om och fick se den magiskt lila himlen.
Upp med kameran igen och det var då jag tog kvällens bästa bilder.

Siluetter - RibersborgSiluetter - RibersborgSiluetter - RibersborgSiluetter - Ribersborg

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]