Fjällbacka 2018

31 jul 2018Personligt0 Kommentarer

Fjällbacka 2018

Vi brukar vara i Fjällbacka åtminstone en gång om året och så även i år.

Det var sig likt även detta året. Är det något så är det väl just det att allt är sig likt, och det gäller väl i och för sig de flesta platserna här i Bohuslän. Det är inte så mycket förändringar år för år, men det behövs ju knappast heller.

Det är inte så mycket butiker och shopping här som man egentligen skulle kunna tro. Jämför man med exempelvis Smögen eller Hunnebostrand så finns där fler ställen att shoppa på, men mig gör det absolut inget. Lite god mat nere i hamnen innan man tar sig upp på utsiktsberget genom att först passera Kungsklyftan eller Vargklämman som det också är känt för efter filmen Ronja Rövardotter av Astrid Lindgren.

Och när vi ändå är där, så nej även om klyftan är stor så är det inte Djävulsgapet eller Helvetesgapet i Ronja som ligger här, det ligger tydligen i Dalsland. Vargklämman som på vintern blir snöfylld är det som är aktuellt för just Ronja Rövardotter.

FjällbackaFjällbackaFjällbackaFjällbackaFjällbacka

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]