Hilleshögs dalar

19 maj 2019Friluftsliv0 Kommentarer

Hilleshögs dalar

Jag skriver min första bloggpost för året betydligt senare än vad jag brukar. Brukar ju vara lite utav en tradition att damma av kameran på påsk och även göra mitt första inlägg, men så blev det inte i år. Eller rättare sagt, kameran kom fram men jag fotade inte så mycket. Kände mig ärligt talat lite ”rostig” efter att knappt tagit några bilder under hela hösten och vintern.

Hur som helst så var vi i alla fall på lite ”utflykt” förra helgen. Efter lite rundvandring i Landskrona körde vi vidare till Hilleshögs dalar, en bit norrut. Fantastiskt fin plats.
Redan när vi parkerade bilen upplevde vi den magnifika utsikten över dalgången. Korna solade där nere, vattnet glänste i horisonten och rapsen blommade högst upp på kullen framför oss. Vi gick en slinga runt, inte jättelångt, kanske runt 5-6 kilometer, men det var fantastiskt härligt. Skåne när det är som bäst.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]