Raps, tåg och vindkraftverk

23 maj 2019Fotoutmaningar0 Kommentarer

Raps, tåg och vindkraftverk

Tänkte jag skulle klämma ur det sista ur rapsen innan den blommar över, så jag gav mig själv en utmaning. Först hade jag en tanke på raps och vindkraftverk i samma bild, men hade även tåg som pricken över i:et i utmaningen. Det var svårare än jag trodde att få till en bild med raps och vindkraft, de flesta vindsnurrorna stod placerade i gröna fält och när jag väl kunde få till ett rapsfält med vindmöllor i bakgrunden så gjorde en knappt märkbar dis sig väldigt påmind.

Men faktiskt redan på mitt andra stopp hittade jag ett rapsfält intill järnvägen. I och för sig var vindkraftverken på en bits avstånd men jag fokuserade mer på tåg och raps denna gången och lät snurran vara i bakgrundskanten. Riggade kameran och lyckades googla mig till att tåget skulle komma ungefär 15 minuter senare. Så det var bara att sätta sig beredd och vänta.

Ett par bilder blev det också från Rinnebäcksravinen där jag stannade till på vägen hem för att pricka av ytterligare en pinne på besökta naturreservat.

En del av dessa bilder går att köpa på Mostphotos

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]