Tågfoto, alltid lika kul

2 jun 2019Fotoutmaningar0 Kommentarer

Tågfoto, alltid lika kul

Glad är jag att jag idag hittat en plats där jag kommer ganska nära och ganska rakt framför tågen utan att på något sätt riskera livet eller skrämma lokföraren. Det ger mig lite mer möjlighet att experimentera med bilder och ger lite mer action än att bara fota dem från sidan.

Det är som alltid en utmaning att fota tåg i rörelse, men det är också det som gör det så roligt. Jag hade inget stativ med mig idag vilket gjorde att jag fick lite andra utmaningar. Testa flera varianter, bland annat att zooma samtidigt som jag tog bilden med längre slutartid. Blir häftiga effekter men är svårt att få till utan att ha kameran på stativ.

Bilden kan köpas på flera bildbanker eller direkt på denna sidan

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]