Hyllie vattentorn och vattenpark

4 jun 2019Personligt0 Kommentarer

Hyllie vattentorn och vattenpark

Ibland känner jag att jag det är slut på ställen att åka till i Malmö när jag vill ut och fotografera lite. Jag tycker att jag har varit överallt, vilket jag nästan säkert har varit också.

I helgen cyklade jag i alla fall. ner till Hyllie, inte långt ifrån där jag bor och bara tog mig runt på lite olika platser, ibland på cykel, ibland utan.

Strosade runt lite i Hyllie vattenpark, vilket nog är en rätt rolig park om man är förälder till lite mindre barn. Det är ju alltid kul att leka med vatten och här finns det många möjligheter för just det. Som av en händelse ligger ju Hyllie vattentorn här också, vilket jag såklart har bilder på sedan tidigare, men kanske inte från just denna vinkeln.

Bilderna på Hyllie vattentorn kan köpas på flera bildbanker eller direkt på denna sidan

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]