Glad midsommar 2019

21 jun 2019Övrigt0 Kommentarer

Glad midsommar 2019

Idag är det midsommar. Förra året cyklade jag till Folkets park i Malmö för att ta foto på midsommarstången. Inte för att jag tvunget ville ha ett foto på en midsommarstång själv, men jag hade en tanke om att det skulle kunna vara många som behövde just en sådan bild och att det kunde vara bra för min bildbank med bilder till försäljning.

Nu var det kanske inte Sveriges finaste midsommarstång som stod där, men jag fick en bild, har laddat upp den på en del bildbyråer och faktiskt sålt den ett antal gånger.

Får väl se om det blir en ny bild i år som jag kan sälja till nästa midsommar då.

Glad midsommar!

Just det, bilden på denna midsommarstång går att köpa, mer info hittar du här.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]