Linjer i brist på annat

14 jul 2019Fotografering0 Kommentarer

Linjer i brist på annat

När jag är ute och fotograferar utan något direkt mål så brukar jag ha några små inriktningar som jag tittar lite extra efter. Linjer, upprepade mönster, siffror, fönster, dörrar och i allra värsta fall bara mönster i form av strukturer eller texturer. Det hjälper mig vid de tillfällen då jag bara är ute efter att hålla fotograferingen igång och träna mitt ”fotoöga”.

Idag var en sådan dag, jag bara åkte ut planlöst skulle gå omkring men hamnade vid en wakeboard-bana i närheten av dockan i Malmö och blev mest sittande där och tittade när de åkte. Fick i alla fall ett par kilometers promenad och hittade linjerna i Niagara huset. Gick ett par varv runt huset med blicken rakt upp och fick tillslut en bild jag kände mig nöjd med.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]