Ystad strand och strandpromenad

30 mar 2020Friluftsliv0 Kommentarer

Ystad strand och strandpromenad

Stranden i Ystad, eller skall jag kanske säga hela Ystad är en fantastiskt mysig och trevlig stad på alla sätt. Blandningen av stad, hav, strand, skog, lugn, puls, natur, miljö… ja, allt det där som man faktiskt vill ha om man får välja själv finns i Ystad.

Stranden i Ystad, precis utanför Ystad Saltsjöbad

Så, skulle jag kunna flytta till Ystad? Ja egentligen, varför inte, staden har ju allt det där man vill ha, men ändå… Vi har pratat om det en del då åtminstone en i familjen vill bo där. Jag är själv kluven men vet inte riktigt varför. Tror det egentligen handlar om att sommarstugan ligger norrut och Ystad söderut i förhållande till där vi bor nu. Det innebär ytterligare restid till platsen jag älskar mest.

Vem vet vad som händer i framtiden. Just nu är vi mitt i en Corona-pandemi och framtiden handlar mest om vad som händer idag. Imorgon är allt för långt fram i tiden…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]