Svaneholms slott

31 mar 2020Friluftsliv0 Kommentarer

Svaneholms slott

En avstickande väg på väg hem från Ystad tog oss till Svaneholms slott för en liten extra promenad. Lite märkligt ändå att vi inte varit här tidigare. Har kört förbi flera gånger, och vi letar ju ofta lite nya platser att promenera på för att inte gå samma rundor alltid. Slottet är väl kanske inte Sveriges vackraste slott direkt men sjön och vandringslederna intill håller absolut klass.

Svaneholmssjön och Svaneholms slott

Nu tog vi bara den korta rundan runt sjön som verkar vara knappt 3 km lång, men enligt Svaneholms egna webbplats skall det finnas en längre runda på 4 km och enligt skyltarna på plats skall det finnas ytterligare någon slinga på 7 km.

Vi åker hit igen en dag när våren slår till på riktigt för lite grönare bilder, lite mer fågelkvitter och lite varmare solstrålar.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]