Lunchpromenad i Hammarspark

6 apr 2020Fotografering, Friluftsliv, Personligt0 Kommentarer

Lunchpromenad i Hammarspark

Jag har förmånen att ha kontor precis intill kalkbrottet och Hammarspark på Limhamn och nu när våren äntligen börjar visa sig från sin bästa sida kommer motivationen äntligen smygandes tillbaka för de dagliga lunchpromenaderna.

Blåmes
Blåmes

Det blev Hammarspark idag. En liten, mysig park med små stigar där jag väljer stig efter fågelkvitter. Även om inte parken tagit fart och blivit riktigt grön ännu så var det desto mer fart på fåglarna. Givetvis som alltid med en mängd talgoxar och blåmesar, men plötsligt även en större hackspett som bara dök upp precis sidan om mig, fullt upptagen med att hacka och leta efter små insekter.

Talgoxe
Större hackspett
Större hackspett
Större hackspett
Större hackspett

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]