Disig bro i solnedgång

7 apr 2020Övrigt0 Kommentarer

Disig bro i solnedgång

Det var ingen enkel utmaning jag ställde mig inför igår när vi åkte ner till brofästet för att fota Öresundsbron i solnedgången. Stativet var kvar på kontoret och kvällen bjöd till skillnad från dagen innan på lite dimma, så här gällde det att vara stabil på handen och hitta något stadigt att luta kameran mot.

Resultat blev bättre än förväntat. Jag sköt en del HDR-foto, eller rättare sagt 3 foto, en underexponerad, en ”rätt” exponerad och en överexponerad som man sen sätter ihop i efterbehandlingen. Men faktum är att jag inte använde någon av de bilderna. Eftersom jag var utan stativ så skulle det nog bli för besvärligt i efterbehandlingen. Det blev den här bilden i stället som jag sköt handhållet, 1/160, f/14, ISO 200.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]