Påsken är sig inte lik

10 apr 2020Personligt0 Kommentarer

Påsken är sig inte lik

Det är inte mycket som är som vanligt nu för tiden. Jag skall inte säga att Corona-tiden har förändrat så extremt mycket för oss privat ännu. Vi handlar mindre ofta, vi träffar inte så mycket folk och vi är mer inomhus, men vi har också, än så länge, varit relativt friska bortsett från några mindre förkylningssymptom. Tack och lov har vi inte heller hört om några nära släktingar och vänner som varit sjuka, i alla fall inte allvarligt.

Företagen jag äger och föreningen jag sitter med i styrelsen har det tuffare. Ett av företagen är en restaurang och där finns en del utmaningar. Idrottsföreningen som är beroende av arrangerade motionslopp har det om möjligt ännu värre. Men det är bara att kämpa på, jag är helt övertygad om att många har det betydligt värre än mig just nu och jag lider på riktigt med er.

Privat är nog än så länge den största förändringen påsken. Jag säger inte att det är ett problem, inte heller att jag lider, men jag känner en liten förtvivlan över att jag valt att inte åka till sommarstugan. För mig var det självklart att inte åka dit. Inte för att jag skulle smittas eller bli sjuk av att vara där, men med respekt för alla de äldre som bor där och kan vara där i relativ trygghet nu.

Funderade en stund på när jag inte var i stugan på påsk sist och eftersom påsken normalt sätt är den tidpunkt jag blir motiverad till att börja fotografera igen, så var det bara att kolla igenom påskkatalogen på datorn. 2010 var det senaste året som jag inte har bilder därifrån på påsken. Då var vi på konstrunda på Österlen, vilket även det var trevligt. Konstrundan är ju så klart inställd i år, precis som allting annat, så istället promenerar jag till Clas Ohlson och köper en krok så jag kan sätta upp Melvins lampa.

Glad påsk!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]